Yeşilyurt İlkokulu
Yeşilyurt Köyü Tepedelik Mah. No58 Boyabat / SİNOP

VİZYON

Çağdaş, erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir. Bu vizyonla okulumuzu, paydaşlarımızın işbirliği ve güçbirliği ile; •İlköğretimde öncelikle tercih edilen •İlimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren •Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındayız.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelirini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişin ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, bilgi, sevgi ve özdisiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.

başarılar
Öğretim Şekli :tekli

tekli

08.30 15.00

ingilizce

kalorifer

Sinop´a uzaklığı 90 km - Boyabat´a uzaklığı 6 km dir.

köyümüz 3000 kişilik nüfusa sahip.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında 2 Adet proje Gerçekleştirilmiştir.